Zanka

Son dakika… Corona virüs salgınına karşı, bankaların mesai saatleri değişiyor…

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), tüm bankaların mesai saatlerine yönelik tavsiye kararı aldı. TBB'den bankalara gönderilen tavsiye kararında yeni mesai saati 12.00 ile 17.00 arası olarak belirlendi.

Bu kararın ardından ilk uygulamaya geçme haberi İş Bankası’ndan geldi. Kurumdan yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

“Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek, sizlerin, çalışanlarımızı ve toplumumuzun sağlığını korumak amacıyla şubelerimizin gişe çalışma saatleri, 23.03.2020 Pazartesi gününden itibaren saat 12.00-17.00 arası olacak şekilde değiştirilmiştir.”

AKBANK DA KARAR ALDI

İş Bankası'nın ardından Akbank da mesai saatlerini değiştirme kararı aldı.

Bankadan yapılan açıklamada, "Senin ve çalışma arkadaşlarımızın sağlığını korumak için 23.03.2020 tarihinden itibaren şubelerimizin çalışma saatlerini hafta içi her gün 12:00 - 17:00 olarak değiştiriyoruz." dendi.

QNB FİNANSBANK VE YAPI KREDİ’DEN DE AÇIKLAMA GELDİ

Çalışma saatlerini değiştiren bankaların arasına QNB Finansbank ve Yapı Kredi de eklendi.

QNB Finansbank, “Siz müşterilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını korumak için şube çalışma saatlerimizi düzenledik. 23.03.2020 tarihinden itibaren tüm şubelerimiz, 12:00 – 17:00 saatleri arasında hizmet verecektir.” açıklamasında bulundu.

Yapı Kredi ise şu paylaşımı yaptı:

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1