Zanka

Corona virüsü salgınında tedbir amaçlı okullar tatil edilmişti ve uzaktan eğitim dönemi bu hafta başladı. Milyonlarca öğrenci, veli ve öğretmen ise tek bir sorunun cevabını merak ediyor; Okul tatili uzayacak mı? İşte bu sorunun yanıtını bugün iki bakanın vermesi bekleniyor…

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs (corona virüsü) Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un da katılımıyla at 13.30'da toplanacak. Toplantıda okul tatilinin uzayıp uzamayacağı da gündeme alınacak.

Toplantı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, saat 19.15’te ortak bir basın açıklaması gerçekleştirecek.

ERDOĞAN KARARI BİLİM KURULU’NA BIRAKMIŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün bakanlarla video konferans yöntemiyle bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede Bakan Selçuk’un “Bir de ben sizin bir talimatınızı almak isterim. Bu hafta Bilim Kurulu'yla görüşüp bu tatili uzatmak isteriz” sözlerine Erdoğan şu yanıtı vermişti:

* Doğrusu Bilim Kurulu'yla görüşün. Ben tavsiyesini çok önemsiyorum. Yani uzatılabilir de uzatılmayabilir de.

* Ama Bilim Kurulu uzatalım diyorsa ona uyalım. Bir hafta yeter diyorlarsa ona uyalım. İşin ehli onlar. Dolayısıyla onların tavsiyeleri istikametinde gitmekte fayda var.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1