Zanka

Corona virüsü ile mücadele edilen zorlu süreçte, sağlık çalışanları kahramanca mücadele veriyor. Duyarlılığıyla her zaman takdirleri toplayan Koç Holding ve Ali Koç, divan otelinin sağlık çalışanlarına açıldığını duyurdu…

Koç Holding, Divan İstanbul ve Divan İstanbul City otellerini corona virüsüne karşı kahramanca mücadele eden sağlık çalışanlarının hizmetine sundu.

Ailesini korumak için eve gitmek istemeyen sağlık çalışanları, bu otellerde konaklayabilecek. Divan İstanbul Oteli, İstanbul’da Taksim’de, Divan İstanbul City Oteli ise Gayrettepe’de bulunuyor.

Divan Grubu’ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

 “Divan Grubu olarak bu olağanüstü zor günlerin neferi olan sağlık çalışanlarımızın yanındayız ve onlara minnettarız. Ülkemize ve toplumumuza karşı duyduğumuz sorumluluğun bilinciyle Divan İstanbul ve Divan İstanbul City otellerimizi sağlık çalışanlarının hizmetine sunuyoruz. ”

Öte yandan yine Koç Holding bünyesindeki Arçelik, corona virüsünün tedavi sürecinde kritik önem taşıyan solunum cihazlarının üretiminde altyapı hizmeti sağlayacaklarını açıklamıştı. 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1