Zanka

Corona virüsü salgını nedeniyle tedbir kapsamında pek çok mağaza kapılarını kapattı ve satışlara internet üzerinden devam etme kararı aldı. Bazı markalar internet satışlarını da durdururken, Kiğılı’dan şaşırtan bir hamle geldi. Ünlü erkek giyim markası, internet üzerinden market ürünleri satışa sundu…

Türkiye’nin önde gelen erkek giyim mağazası Kiğılı, online satış yaptığı resmi internet sitesinde “Market & Ev” kategorisi açarak hizmet vermeye başladı. Siteden satışa sunulan ürünler arasında tıpkı marketlerde olduğu gibi çocuk bezi, sıvı yağ, bakliyat, tuvalet kâğıdı, çerez, çamaşır suyu gibi pek çok ürün bulunuyor. Yine aynı kategori altında maske ve eldiven satışı da gerçekleştiriyor.

Kiğılı’ya göre bu değişimin amacı ise tüketicilerin market alışverişleri konusunda sıkıntı çekmelerini engellemek. Kiğılı'nın internet sitesinin market bölümünde, konuya ilişkin olarak, "Zaman; sabretme, paylaşma, dayanışma ve birlikte hareket etme günü. Bu amaçla evimizi diğer üreticilere de açıyoruz. Türkiye'nin evde bir eksiği kalmasın diye Kigili.com'da bir araya geliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

“BUNDAN BÜYÜK KRİZ GÖRMEDİK” DEMİŞTİ

Firmanın sahibi Abdullah Kiğılı, daha önce perakende sektörünün durumuna ilişkin "Bundan büyük kriz görmedik" ifadelerini kullanmıştı ve Türkiye'deki AVM'lerin pek çoğunun yaşama şansını az olarak değerlendirmişti.

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver