Zanka

Yaklaşık 1 aydır corona virüsle savaşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, önceki haftalarda testi pozitif olmasına rağmen genel sağlık durumu iyi olduğu için taburcu edilmişti. Terim, müjdeli haberi verdi ve son testinin negatif çıktığını duyurdu…

23 Mart Pazartesi günü gittiği hastanede test yapıldıktan sonra corona virüsüne yakalandığını öğrenen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 30 Mart Pazartesi günü ise hastaneden taburcu edilip, evinde karantinaya alınmıştı.

Fatih Terim, Instagram hesabından yaptığı canlı yayında, evindeki karantina döneminin sonunda corona virüsü testinin negatife döndüğünü açıkladı.  

Tedavi sürecinde kilo verdiği gözlenen Terim, kriterleri sağladığı halinde donör olabileceğini de belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

“Virüsün tedavisinde fayda sağladığı söylenen plazma bağışı, yani donör olmam için, eğer kıymetli hekimlerimiz kriterleri sağladığını düşünürse, seve seve elimden geleni yapmaya hazırım. İnşallah böylece birkaç insanın hayatına dokunurum, bu da beni çok mutlu eder. Belki bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ancak yeni başlangıçlar için moral olacak. Hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmadan, moralimizi yüksek tutacağız inşallah.

Hayatta her şeyin yeri doluyor, eksik veya tam olarak doluyor ama bir şekilde doluyor, tek bir şey dolmuyor, o da canımız. Kendimizi, sevdiklerimizi, etrafımızı korumak için bu işi ciddiye alın. Bana bir şey olmaz demeyip tüm korunma çözümlerini uygulamak lazım. Belki de en önemlisi, bizim için kendinden, ailesinden vazgeçmiş tüm sağlık çalışanlarımıza gözünüz gibi bakın. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sizleri sevgi ve özlemle kucaklıyorum.”



Bu içeriğe emoji ile tepki ver