Zanka

Ünlü modacı Nur Yerlitaş’ın vefat haberi moda ve sanat dünyasını yasa boğdu. Yerlitaş’ın yakın arkadaşı Ajda Pekkan, sosyal medyadan duygusal bir veda mesajı paylaştı…

2 yıl önce beyin kanseri teşhisi konan Nur Yerlitaş, altı ay arayla iki ciddi operasyon geçirmişti. Bu süreçte zor günler geçiren Yerlitaş'a ailesi, yakın arkadaşları Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy destek olmuştu.

64 yaşındaki ünlü modacı bugün evinde hayatını kaybetti.

Nur Yerlitaş, sosyal medya hesabından son paylaşımını dün yapmıştı ve paylaşımına, "Bakma bana öyle, baktığın yerdeyim ben de kal #evdekal" yazmıştı. Bu posta, Ajda Pekkan da "Nurcuğum seni çok özledim" diye cevap vermişti.

Vefat haberiyle sarsılan Ajda Pekkan, kadim dostuna şu sözlerle veda etti:

“Benim çok çok kıymetli ve özel arkadaşım... Moda Dünyasında kendine ait bir dönem açan, tarzı, yaratıcılığı, yenilikçi fikirleriyle fark yaratan, sahne ve show dünyasını öylesine benimsemiş ve muhteşem işler çıkarmış bir markaydın Sen. Bizlere güzellik katan kostümlerini, güzel kalbini ve dostlugunu unutmak mümkün değil. Bugün bu erken ayrılığın derin üzüntüsü içindeyim. Allahtan rahmet diliyorum. Nurlar içinde uyu”



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1