Zanka

Yeniden antrenmana çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe’de sürpriz bir gelişme yaşandı. Kadro dışı bırakılan Alper Potuk, Samandıra’ya çağrıldı…

Yeni tip corona virüs salgını nedeniyle ara verilen dönemde çalışmalarını evlerinde sürdüren Fenerbahçeli futbolcular, 4 Mayıs’ta Samandıra’da toplanacak. Can Bartu Tesisleri’nde 4-17 Mayıs tarihleri arasında sosyal mesafe kuralı göz önünde bulundurularak yapılacak çalışmalar sonrası, futbolcular Topuk Yaylası’na gidip kampa girecek.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın ayrılmasının ardından henüz yeni hocasını belirleyemeyen sarı-lacivertli ekipte çalışmalar bireysel performans uzmanı Fatih Yıldız, antrenör Volkan Demirel ile takım kaptanı Emre Belözoğlu tarafından yönetilecek.

Fenerbahçe’de, yeni sezon için çalışmalar başlarken kritik bir gelişme de yaşandı. Maaşında yüzde 40 indirime gitmesine rağmen, Şubat ayında kadro dışı kalan ve Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) ismi bildirilmeyen Alper Potuk’un, dün kulüp tarafından arandığı ve bugün Samandıra Tesisleri’ne görüşmek için çağrıldığı bildirildi.

Tecrübeli futbolcunun affedildiği ve ücretinde yine bir revize yapılacağı öğrenildi. Alper’in de bu durumu kabul ettiği ve ücret konusunu sorun yapmadığı, sarı-lacivertli formayı tekrar giymek istediği belirtildi.

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver