Zanka

Korona virüs nedeniyle durdurulan liglerin devam edip etmeyeceğine yönelik karar merakla bekleniyor. Birçok kulübün oyuncusu oynamak istemediğini dile getiriyor. Karar için kritik toplantı bugün gerçekleşti ancak Bakan Koca topu TFF’ye attı…

Corona virüsü pandemisi nedeniyle Süper Lig, TFF 1-2. Lig ve tüm alt liglere ara verilmesinin ardından, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca bugün bir araya geldi.

TFF, ‘Futbola Dönüş Öneri Protokolü’ yayınlayarak tüm liglerde dönüş için hazırlıkları başlatmıştı. Bugünkü görüşme ise tarih belirlenmesi için kritik önem taşıyordu.

Tüm kamuoyunun merak ettiği toplantının ardından açıklama Fahrettin Koca’dan geldi. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Koca, “TFF Başkanı Sn. Nihat Özdemir'le bugün bir görüşme yaptık. Liglerin devamının federasyonun kendi iradesiyle alacağı bir karar olduğunu belirttik. Salgında futbol coşkusunu erteleyen ve hayatta artık oyunun bazı kurallarının değiştiğini gören futbolseverlere sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Bilim Kurulu’nun da görüşünün alındığı toplantı sonrası TFF Yönetim Kurulu yarın sabah saat 10.00’da bir toplantı gerçekleştirme kararı aldı. Bu toplantının ardından TFF Başkanı Nihat Özemir’in bir açıklama yapacağı ifade edildi.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver