Zanka

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın başlattığı iyilik hareketi dalga dalga tüm yurda yayıldı. Kim olduğunu saklayan bir hayırsever, Aydın’da bakkalın yüzünü güldürdü…

Türkiye genelinde bakkal borçlarını ödemesi ile anılmaya başlayan gizemli hayırsever Aydın’da da ortaya çıktı. Karacasu ilçesinde abi Mahallesi’nde bulunan Filiz Bakkal’a giren hayırsever, bakkal sahibine "Bana bir çay söyler misin?" dedikten sonra veresiye defterinde borçları bulunan 32 kişiye ait toplam 4 bin liranın tamamını ödedi.

Bakkal sahibi Ceyhun Yıldırım Karaman, sevincini şu sözlerle anlattı:

“Sabah 09.30’da geldi. Kimliğini açıklamadı. ”Bir çay söyler misin?” dedi. Sonra muhabbet ettik. ”Veresiye defterini ödemek istiyorum” dedi.

Gazetelerden hep duyuyorduk ama şaşırdım yine de. Hesabı topladık, nakit olarak ödedi. Borçların ödendiğine dair bir kağıt asmamızı istedi. Sonra gitti.

32 kişinin 4 bin lira borcunu ödedi. Yardım eden kişiye teşekkür ederim. Karacasu gibi bir yerde Robin Hood’un ortaya çıkması bizleri sevindirdi. Böyle sıkıntılı bir süreçte halkın yanında oldu.”



Bu içeriğe emoji ile tepki ver