Zanka

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, “Avrupa’da bir kulüp almayı düşünüyorum” açıklaması gündeme bomba gibi düşmüştü. Sonrasında Acun Ilıcalı, satın alma konusunda Avukat Gönenç Gürkaynak’la da bir polemiğe girdi. Herkes bu polemiği konuşuyordu ki flaş bir iddia geldi. Spor yorumcusu Raşit Altun, Ilıcalı’nın başkanlığını Türk iş adamı Işıtan Gün’ün yaptığı Hollanda takımı Fortuna Sittard’ı satın aldığını iddia etti. Bu iddia sosyal medyada gündeme oturdu…

Televizyon dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Acun Ilıcalı, CNN TÜRK Instagram canlı yayınında gelecekte yapmak istediği projeler ve Türk futbolu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ilıcalı’nın “Spor kanalıyla ilgili de bir planım yok. Ancak şunu söyleyebilirim Avrupa’da bir kulüp almayı düşünüyorum” açıklaması büyük ses getirdi.

Acun Ilıcalı'nın 'takım satın alabilirim' açıklamasının ardından 2018 yılı vergi rekortmenleri listesine 9. sıradan giriş yapan avukat Gönenç Gürkaynak, ''Acun Ilıcalı Avrupa'da kulüp satın alacakmış. 2018'de vergi rekortmenleri arasında 83. sırada. Ben o listede 9. sıradaydım. Avrupa'da kulüp satın alamam.'' paylaşımında bulundu.

Bunun üzerine Acun Ilıcalı, ''Bence de kulüp alamazsın 8 ayrı ülkenin en büyük televizyonlarına prodüksüyon yapmıyor olabilir misin? O bahsettiğin listede ben en az 10 yıldır varım. Verdiğin verginin reklamını yapmak için beni kullanma, çirkin şeyler bunlar...'' cevabını verdi.

Yayıncı kuruluşta da spor yorumculuğu yapan Raşit Altun, Twitter hesabından "Acun Ilıcalı, başkanlığını Türk iş insanı Işıtan Gün'ün yaptığı Hollanda Ligi Eredivisie takımlarından Fortuna Sittard'ı satın aldı." iddiasına bulundu. Raşit Altun'un bu iddiası sosyal medyada gündeme yerleşti…

Ilıcalı’dan bu iddialara ilişkin henüz bir açıklama gelmedi.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver