Zanka

Bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren gençlik dizisi ‘Kavak Yelleri’, zaman zaman diziyi özleyenler tarafından sosyal medyada gündeme geliyordu. Ancak bu sefer, dizinin müziklerini üstlenen Pinhani grubuyla yeniden gündemde. Aslı Enver, İbrahim Kendirci, Pelin Karahan ve Ceren Moray gibi dizinin sevilen oyuncuları karantinada ‘Dön Bak Dünya’ya şarkısına klip çekti…

2007-2011 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan, başrollerini Dağhan Külegeç, Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Aslı Enver, Sarp Apak ve Ceren Moray’ın üstlendiği Kavak Yelleri dizisi, en çok sevilen diziler arasına adını altın harflerle yazdırmıştı.

Müzik grubu Pinhani ve müziklerini yaptığı eski dizi Kavak Yelleri'nin oyuncuları grubun 'Dön Bak Dünyaya' isimli parçasıyla klip çekti. Klipte dizinin ünlü oyuncuları Aslı Enver, Pelin Karahan, Ceren Moray ve İbrahim Kendirci'nin Koronavirüs karantinasında evlerinden çektiği kesitlerine yer verildi.

Oyuncu Pelin Karahan Instagram hesabından klibi paylaştı. Paylaşımına "Duyduk ki bizi özleyenler varmış. Biz de sizleri çok özledik. Bu akşam 21:00’da buluşmak üzere" notunu düştü.

Klip bu akşam saat 21.00'da grubun Youtube kanalında yayınlanacak.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver