Zanka

Ekranların sevilen yarışması Survivor tüm hızıyla devam ediyor. Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı’nın açıklamasının ardından yarışmacıların gözyaşlarına boğulması büyük bir merak uyandırdı. Ilıcalı’nın ne açıkladığı şu an için gizemini korusa da çeşitli iddialar ortaya atıldı… Survivor yarışmacılarından Makbule Karabudak’ın corona virüse yakalanması da açıklamaya dair iddialar arasındaki yerini aldı…

Survivor 2020 yarışmasında gönüllüler takımında yer alan ve yarışmanın ilk haftası elenen Makbule Karabudak, Şubat ayında Dominik'ten Türkiye'ye dönmüştü. Karabudak, elendikten sonra yeniden görevine başladı.

Aslı mesleği ebelik olan Karabudak, elendikten sonra sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı; 'Hem bir Survivor yarışmacısı hem de sahada aktif çalışan bir sağlıkçı olarak yaşadığımız süreci paylaştım, ‘her şeyde vardır bir hayır’ diye boşa dememişler. Evet, belki çok erken veda ettim Survivor'a ama burada beni bekleyen kutsal bir görev varmış. Ben bugün olduğu gibi yarın da sizler için sahada olacağım, sizler de bizim için 'Evdekalın' güzel günler yakın.

Hastaların yardımına koşan Makbule Karabudak, corona virüse yakalandı. Sosyal medya hesabından 'geçmiş olsun' mesajlarına teşekkür eden Karabudak'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KONSEYDE NE AÇIKLANACAK?

Yarışmanın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünün tanıtımı yayınlandı. Tanımda Acun Ilıcalı'nın, “Survivor'da bu sezon aklınızda kalan bir konsey olacak bu, bir haber vereceğim” sözleri üzerine yarışmacıların gözyaşlarına boğulduğu anlar büyük merak uyandırdı.

Açıklamaya ilişkin sosyal medyada bir dizi iddia ortaya atıldı. Bu iddialar arasında Ersin Korkut’a köpeğinin öldüğünün açıklanması, corona virüse ilişkin yurttaki son durum ve Makbule'nin corona virüse yakalandığının açıklanması iddiaları ön plana çıktı.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver