Zanka

Turkuvaz Medya’dan yapılan Berna Laçin’in yer aldığı hiçbir reklama grup bünyesinde yer verilmeyeceğine dair sert suçlamalarla dolu açıklamaya, ünlü oyuncudan yanıt geldi. Taraflar şimdi mahkemede hesaplaşacak…

Turkuvaz Medya Grubu, Berna Laçin’in yer aldığı hiçbir reklama yer vermeyeceklerini, uzun ve oldukça ağır ifadelerin kullanıldığı bir bildiri ile duyurdu.

Bildirinin bir bölümünde "İslamın kutsal şehirlerinden Medine'ye dil uzatan, Elazığ depremi gibi tüm Türkiye'nin kenetlendiği bir doğal afette bile provokasyon yapmaktan çekinmeyen, 30 bin askerimizi şehit eden teröristlere gerilla diyen, Türkiye'de bir dönem bir çok acıların yaşanmasına neden olan başörtüsü yasağını savunan sunucu Berna Laçin'in hala TV ekranlarında boy göstermesini şaşkınlıkla karşılıyoruz. Dahası, toplumun geniş bir kesiminin tepkisini çeken Berna Laçin ismi üzerinde ünlü markaların bu kadar ısrarcı olmasına da bir anlam veremiyoruz. Türk toplumunun değer yargılarına saygı gösteren bir kurum olarak bundan sonra Berna Laçin'in yer aldığı hiçbir reklamı yayınlamayacağımızı bir kez daha açıklamakta fayda görüyoruz” ifadelerine yer verildi. (METNİN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ)

Sosyal medyaya da damgasını vuran bu hedef gösterici açıklamalara, Berna Laçin sosyal medya hesabından yanıt verdi. Yukarıdaki bölümün olduğu Sabah’ın haberini paylaşan Laçin, şunları söyledi:



Bu içeriğe emoji ile tepki ver