Zanka

Normalleşme sürecinde liglerin tekrar başlaması planlanıyor ancak taraftarlar belirsiz bir süre daha tribünlerden uzak kalacak. Bu duruma karşı harekete geçen Galatasaray, Alman bir futbol takımının uyguladığı yöntemle taraftarını stada taşımayı planlıyor. Fiziken maça gidemeyenler, belirli bir ücret karşılığında tribüne maketini yerleştirebilecek…

Corona virüs pandemisi nedeniyle Avrupa’da ve ülkemizde normalleşme süreci başladı. Bu süreçte spor müsabakalarına da onay çıktı. Ancak taraftarların tribün hasreti tedbirler kapsamında henüz sona ermeyecek.

Almanya’nın Borussia Mönchengladbach kulübü, taraftarlarını stadyuma taşımak için ‘karton taraftar’ uygulamasını başlattı.

Spor Arena’dan Ali Naci Küçük’ün haberine göre; ‘karton taraftar’ modelinin benzerini Galatasaray da uygulayacak.

Galatasaray Spor Kulübü, Türk Telekom Stadyumu’nda taraftarlarının fotoğrafına ve maketine yer verecek. ‘Sensiz olmaz’ ismini verilen bu kampanyaya katılan taraftarların fotoğrafları, karton maketlerin üzerine basılarak tribüne asılacak.

Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak Gaziantep, Trabzonspor ve Göztepe maçlarında taraftarların sesi olmasa da fotoğrafları ve maketleri tribünde olacak.

Karton taraftar ve fotoğrafları Türk Telekom Stadyumu’nda sahaya en yakın konumda bulunan Doğu Alt, Kuzey Alt ve Güney Alt tribünlerine yerleştirilecek.

Galatasaray’a kalan 3 maçta tribünde olamasa da fotoğrafı ile destek vermek isteyen taraftarların, katılım için 149 lira ödemesi gerekecek.

Bu sezon Galatasaray kulübünden kombine alan taraftarlar için ise kampanyalı fiyat tarifesi uygulayacak ve onlar 123 TL ödeyecek.

Sarı kırmızılılar bu kampanya için ayrı bir internet sitesi de kurdu. Kulübün resmi sitesinde ise detaylı bilgiler paylaşıldı.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ…



Bu içeriğe emoji ile tepki ver