Zanka

Tekirdağ’da yaşanan polis dehşetinin yankıları sürerken, benzer bir haber de İstanbul’dan geldi. Kadıköy’de bir polis, motorlu kuryeye önce küfür etti ardından da darp etti. Olay yaratan görüntülerin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü, o polisin görevden uzaklaştırıldığını duyurdu…

Artı Tv'nin yayınladığı ve Kadıköy'de çekilen görüntülerde, bir polis memurunun motosikletli kuryeye yönelik şiddet uyguladığı ortaya çıktı. Görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden olayla ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada, bugün sosyal medyada "Kadıköy'de polis şiddeti" başlıklı habere ilişkin çalışma başlatıldığı ve olayın 19 Mayıs'ta meydana geldiği belirtildi.

Polis uygulama noktasına süratli giriş yapan motosiklet kuryesiyle uygulama noktasında görevli polis memurlarının tartışması sonucu meydana geldiği bildirilen olay sonucu, şiddet uygulayan polis memurunun açığa alındığı, olayın ayrıntılarının soruşturulması amacıyla müfettiş talep edilerek gerekli idari işlemlere başlandığı belirtildi.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver