Zanka

‘Ağla’ adlı şarkısında Bilal Erdoğan’a yaptığı gönderme nedeniyle gözaltına alındığı söylenen ‘Rota’ ismiyle bilinen rapçi Bulut Alpman’ın gözaltına alınmadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili açıklama başsavcılıktan gelirken, Alpman da yaptığı paylaşımla “Her şey yolunda” dedi…

‘Rota’ adıyla bilinen rapçi Bulut Alpman, yeni şarkısı ‘Ağla’ya çektiği klibi önceki gün yayınladı. Klipte Alpman’ın Bilal Erdoğan maskesi ile İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı önünde çektiği sahnede, “Bilal’e anlatır gibi anlatacağım sizlere çocuk” sözlerine yer vermesi gündeme yerleşti.

Alpman sosyal medya hesabında evine polislerin geldiğini paylaşmıştı ancak olayın sahte olduğu ortaya çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, kamuoyunda "Rapçi Rota" olarak bilinen Bulut Alpman’ın gözaltına alındığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, bugün bazı gazete ve haber siteleriyle bazı sosyal medya hesaplarında yer alan gerçeğe aykırı yayın ve paylaşımlarıyla ilgili açıklama yapılması ihtiyacı duyulduğu belirtildi ve "Kamuoyunda 'Rota' ismiyle bilinen Bulut Alpman isimli kişi hakkında herhangi bir gözaltı kararı ya da uygulaması söz konusu değildir. Gözaltı iddiasıyla ilgili yayın ve paylaşımlar gerçek dışıdır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.    

ROTA’DAN YENİ PAYLAŞIM

Bu açıklamanın ardından kısa bir süre önce yeni bir paylaşımda bulunan Bulut Alpman, şu ifadeleri kullandı:



Bu içeriğe emoji ile tepki ver