Zanka

Geçirdiği kalp krizi sonucu dün hayatını kaybeden Roman mağazalarının ortağı Süleyman Toplusoy, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye iş dünyasından ve cemiyetten birçok isim katıldı…

Roman Mağazaları’nın ortağı Süleyman Toplusoy, dün Çekmeköy'deki evinde fenalaşmış ve “Kalbim sıkışıyor, kendimi iyi hissetmiyorum” demesi üzerine yeğeni Ertuğrul Topusoy tarafından hastaneye kaldırılmıştı. 61 yaşındaki iş insanı hastanede yapılan kontrollerin ardından olumsuz bir sağlık sorunu görülmemesi üzerine evine gitmeye hazırlanırken aniden kalp krizi geçirmiş ve yaşamını kaybetmişti.

Toplusoy bugün son yolculuğuna uğurlandı. Süleyman Toplusoy’un eşi İpek Toplusoy, gözyaşları içinde taziyeleri kabul etti.

Çekmeköy Ensar Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Çekmeköy eski mezarlığına defnedilen iş insanının, cenaze törenine başta ailesi olmak üzere cemiyet ile iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Toplusoy ailesinden Muharrem Toplusoy, Turgut Toplusoy, İpek Toplusoy, Ayşegül Toplusoy, Suzan Toplusoy ve Dila Toplusoy cenazeye katıldı. Toplusoy’un yeğeni ve oyuncu Ceyda Ateş ile evli olan Buğra Toplusoy ise, bebek beklemeleri ve salgın nedeniyle Amerika’dan gelemedi.

Cenaze namazına katılan isimler arasında Cem Kalyoncu, Yalçın Ayaydın, Sitare Kalyoncuoğlu, Dilek Hanif, Mustafa Taviloğlu, Nejdet Ayaydın, Enis ve Nergis Pekuysal ile Ali Ağaoğlu gibi isimler de vardı.

BABAYA SON BAKIŞ

Merhum iş insanının üç kızından en büyüğü olan Zeynep Toplusoy cenaze namazında babası ile vedalaştıktan sonra bir yakınının eşliğinde camiden ayrıldı.

O sırada yakınının kucağına babasına son kez bakan Zeynep Toplusoy’u, ailesi ve yakınları teselli etti.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver