Zanka

Bazı medya organlarında Fatih Portakal’ın İzmir’deki çiftlik evinde kaçak yapılaşmaya gittiği ileri sürülmüştü. İnceleme yapılan alanda, iddia edildiği gibi bir kaçak yapı bulunamadı. Portakal’a ulaşmayan rapor da, o medya gruplarına sızdırılmıştı. Son durumu aktaran ünlü sunucu, “'Kaçakçı' diyerek haber yapılan arazimde yıkım gerçekleşti, ne mi oldu; kiremit cezası verildi” dedi…

FOX TV Ana Haber Bülteni sunucusu ve gazeteci Fatih Portakal’ın, İzmir’deki çiftliğinde kaçak yapılaşmaya gidildiği şikayeti üzerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri tarafından inceleme yapılmış ve kaçak yapıya rastlanmamıştı.

Sonrasında bazı haber siteleri Seferihisar’daki 8.3 dönümlük çiftliğin inceleme raporuna ulaşıldığını ve ağaç kolonlar üzerine dikilen, çatısı kiremitlerle kapatılan 40 metrekarelik kaçak sundurmanın yıkılacağını iddia etmişti. Talep ettiği halde kendisine verilmeyen inceleme raporunun nasıl olup da yandaş medyaya sızdırıldığını Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a soran Fatih Portakal, evinin üstünde drone uçurulup özel mülkünün dikizlenmesiyle ilgili de Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne ve Emniyet'e şikâyette bulunduğunu duyurmuştu.

Mülkündeki son durumu sosyal medya hesabından paylaşan Portakal şu ifadeleri kullandı:

* ‘Kaçakçı’ diyerek haber yapılan arazimde yıkım gerçekleşti!!! Ne mi oldu? Kiremit cezası verildi. 4 tarafı açık, garaj olarak kullanılan yerin sadece kiremitlerinin toplanmasına karar verildi. Suç unsurları da imha edildi. Komik ama gerçek. Eski ve yeni hali. Hangisi güzel?

* Kişisel bilgilerimin sızdırılması hakkındaki 2. başvurum ise hâlâ cevap bekliyor. @csbgovtr @murat_kurum susuyor. Zaten kimi kime şikayet ediyorum ki! Hukuk devletiymiş bir de. Drone ucuranları da şikayet ettim. Bakalım ondan ne çıkacak? Olsun kiremit cezasını verdiler ya!!!



Bu içeriğe emoji ile tepki ver