Zanka

Boksör Selim Ahmet Kemaloğlu’nun sevgilisi Zeynep Şenpınar’ı katletmesi olayı, Türkiye’nin gündemine yerleşmişti. Cinayetle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Savcıya ifadesinde Zeynep’i nasıl öldürdüğünü hatırlamadığını söyleyen şahıs, tutuklandı…

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü'nden geçen yıl mezun olan Zeynep Şenpınar, erkek arkadaşı Selim Ahmet Kemaloğlu ile bilinmeyen nedenle tartışmış, büyüyen kavga cinayetle sonuçlanmıştı. Boksör olduğu öğrenilen Kemaloğlu, kavga sırasında mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Şenpınar'ı dövüp, birçok kez bıçaklamıştı.

Ardından da 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak ihbarda bulunan Kemaloğlu'nun ihbarı üzerine adrese sevk edilen sağlık ekipleri, Şenpınar'ın yaşamını yitirdiğini belirlemişti. Kendine de bıçakla zarar veren Selim Ahmet Kemaloğlu'nun tedavisinin ardından gözaltına alınacağı belirtilmişti.

Türkiye’nin konuştuğu cinayette önemli bir gelişme yaşandı. Sabah’tan Hayrettin Şaşmaz'ın haberine göre; Geçtiğimiz günlerde yoğun bakımdaki tedavisi tamamlanan Selim Ahmet Kemaloğlu'nun, sağlık durumunu ifade vermeye elverişli hale geldi. Bunun üzerine Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, Kemaloğlu'nun hastanede kaldığı odasında savcı tarafından ifadesi alındı.

Katil Kemaloğlu'nun ifadesinde, "Gözüm dönmüştü. Zeynep'i nasıl ve ne ile öldürdüğümü hatırlamıyorum" demesi dikkat çekti.

Kemaloğlu, ifadesi ardından sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce 'Canavarca hisle adam öldürmek' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver