Zanka

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, Ferit Atay’ın sunduğu Zanka Tv’de yayınlanan SorguluYorum programında koronavirüs salgını ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak Ferit Atay'ın sorularını yanıtladı.

Salgınla ilgili yalan söylenildiğine vurgu yapan Dilipak, “ Bu virüs, üretilen ve sentetik pilot bir çalışmadır” dedi.

Abdurrahman Dilipak sözlerine şöyle devam etti;

“H1N1 genetik formu üzerine aynı zamanda sars diğer AİDS genlerinden aktarılmış, mutasyon kabiliyeti yüksek olan, kendini çeşitlendirebilen ve kolay kolay baş edilemez bir virüs. Bize başından beri yalan söylüyorlar. Eğer Amerika’daki ölüm sayısını nüfusuna oranlarsanız ve Çin’in nüfusu üzerinde modelleyecek olursanız; şu anda dünyada açıklanan ölüm sayısından daha fazlasını tek başına Çin’de gerçekleşmesi gerekiyor. Çin’de sosyal refah, sağlık hizmetleri sistemi Amerika’dan daha mükemmel değil. Aynı şey Hindistan için de geçerli. Hindistan da yalan söylüyor. İtalya’da 74.000 insan üst solunum yolları hastalığından her sene rutinde ölüyor. Ya açıkladıkları yalan, ya geçen sene yalan söylediler, ya da böyle bir olay yok!  Bu virüs toplumlara enjekte edildi ve test ediliyor…”

Ayrıca Dilipak “Genom Projesi nedir? Korona verileri doğru mu? Korona ile ne yapılmak isteniyor? Neden bu verilere inanmıyor” sorularını da yanıtladı.

Gündeme ilişkin diğer soruların sorulduğu yayının tamamı için tıklayınız.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
12