Zanka

Milyonlarca öğrenci YKS’nin bugünkünü etabında yeniden ter döküyor. Sınava yetişme telaşı ise kazalara neden olmaya ediyor. İstanbul’da ablasını sınava yetiştirmek isteyen motosikletli genç kaza yaptı. Üniversite öğrencisi olma adayı genç kız yaralandı, olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı ancak telaşlı kız hastaneye gitmek istemedi. Onu sınava götüren ise polisler oldu…

Olay, saat 09.00 sıralarında Maltepe'de meydana geldi. Üniversite sınavına girecek olan ablası Yeşim Şeker'i sınava gireceği okula götüren Mehmet Şeker, karşı yönden gelen Mesut Başaran yönetimindeki 34 AL 855 plakalı cip ile çarpıştı. Kazada motosiklet üzerindeki abla kardeş hafif şekilde yaralandı

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, öğrenci Yeşim Şeker'e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Kazayı duyan baba ise olay yerine koştu.

Kazanın şoku üzerinde olan Şeker, hastaneye gitmeyi kabul etmeyerek sınava girmeyi tercih etti. Bunun üzerine polis ekipleri öğrenciyi polis otosuyla sınava gireceği okula götürdü.

Sınavdan sonra hastaneye gideceğini söyleyen Yeşim Şeker, "Sınava gidecektim. Motor kazası oldu. Bacağım arabaya çarptı. O şekilde düştüm. Sınava gideceğim şimdi, hemşirelik istiyorum" dedi.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver