Zanka

Betül Aşçı isimli kadının sosyal medyada yayınladığı görüntüleri izleyen şoke oldu. Küçük kız kardeşine zorla sigara içirmeye çalışan ve utanmadan bu görüntüleri paylaşan Aşçı’ya tepkiler çığ gibi büyüyor…

Sosyal medya, Betül Aşçı isimli kadının skandal görüntüleri ile çalkalanıyor. İstanbul Pendik'te yaşadığı iddia edilen kadın, elinde sigara ile Instagram'da canlı yayın açtı. Argo ve küfürlü konuşmaları ile canlı yayında konuştuğu görülen Betül Aşçı, kucağında oturan küçük kız kardeşine zorla sigara içirmeye çalıştı.

Küçük kızın bu durumdan rahatsız olmasına aldırış etmeden sigara içirmek için zorlamaya devam eden Betül Aşçı, bu anları takipçileri ile canlı yayında paylaştı.

Görüntülerde kız kardeşinin, "Babam sigara içirmez, ben içmem" sözlerine, Betül Aşçı'nın "Ben baban mıyım?" diyerek karşılık verdiği görülüyor.

Sosyal medya kullanıcıları kardeşine zorla sigara içirmeye çalışan abla Betül Aşçı'nın hakkında işlem yapılması yönünde paylaşımlarda bulundu.

GÖZALTINA ALINDI

Betül A.’nın adresi savcılığın talimatının ardından emniyet tarafından tespit edildi.

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Betül A.’yı gözaltına aldı. Gözaltına alınan Betül A.’nın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver