Zanka

İktidara yakınlığı ile bilinen A Haber, İBB’nin su kesintisini hedef almak isterken kendi hedef oldu. Sular kesildiği için mağdur olduğu söylenen bir ailenin evinde çekim yapan haber ekibi, banyoda çalışan çamaşır makinesini fark etmeyince sosyal medyanın diline düştü…

İstanbul'a bağlı Şile'de yıllardır süren su problemi çözülemezken, su tankeri ile yurttaşlara su dağıtılması AKP'li isimler tarafından İBB'yi hedef haline getirmişti.

İBB ise konuya ilişkin açıklama yaparak Şile İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin 1994 yılında günlük 11 bin metreküp kapasite ile inşa edildiği ve tesisin yıllardır bu kapasiteyle hizmet vermeye devam ettiği kaydedildi. Şile’nin nüfusunun sadece son 13 yılda yüzde 48 artarak 25 binden 37 bine çıktığı belirtilen açıklamada, ”Bir turizm bölgesi olan ilçede hafta sonu günübirlik nüfus 1 milyona ulaşıyor. Bu nedenle yaz aylarında özellikle de pazar günleri Şile ilçesinin üst kotlarında su basıncı sorunu yaşanıyor” denildi.

A Haber, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni (İBB) hedef alan bir haber yapmaya çalışırken komik durumu düştü. Su kesintisi yaşandığı iddia edilen bir eve giren A Haber muhabiri, evdeki vatandaşla röportaj yapmaya hazırlanırken bir yandan da anons çekiyordu. O sırada ise çamaşır makinesinin çalışması dikkat çekti.

Videoyu sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşan CHP Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir, "İstanbul’da su kesinti var diyorlar ama arkada çamaşır makinesi çalışıyor :)" ifadelerini kullandı.

Haberin videosu sosyal medyada hızla yayıldı, herkes “Su olmadan çamaşır makinesi nasıl çalışıyor?” diye sordu.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1