Zanka

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kesmiyor! Sarı lacivertli kulüp, Werder Bremen ile sözleşmesi biten Nuri Şahin ile her konuda anlaştı. Nuri Şahin'in kısa süre içerisinde İstanbul'a gelip Fenerbahçe ile masaya oturacağı belirtiliyor.

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi! Bundesliga ekibi Werder Bremen ile biten sözleşmesini uzatmayan Nuri Şahin, Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a geliyor...

Sarı-lacivertliler, yaz transfer döneminde takıma yapacağı eklemelerle zirveye oynayacak bir kadro kurarak taraftarına şampiyonluk hediye etmek istiyor. Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe'de gözler şimdi de Nuri Şahin'e çevrilmiş durumda.

Yönetim gelecek sezondan itibaren kademeli olarak uygulanmaya başlayacak olan yeni yabancı kuralı nedeniyle transferdeki önceliği yerli oyunculara verdi. Bu doğrultuda ilk somut adımı da atan Fenerbahçe, Gölcükspor forması giyen İsmail Yüksek ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertliler ayrıca ezeli rakibi Galatasaray'ın da uzun süre ilgilendiği Mert Hakan Yandaş ile her konuda anlaşmaya vardı. Kanarya, gelecek sezon sportif direktörlük görevine başlaması beklenen Emre Belözoğlu'nun devreye girmesiyle bitirdiği transferi sezon sonunda resmen açıklayacak.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver