Zanka

Dün akşamüstü saatlerinde Heybeliada’da bir kulübede çıkan yangın ormanlık alana sıçramıştı ve büyük bir yangına sebep olmuştu. Herkesi korkutan yangınla ilgili gözaltına alınan ve “He, he, ben çıkardım, nerede ben çıkardım ya” diye tepki gösteren şahıs tutuklandı…

İstanbul'un Adalar ilçesine bağlı Heybeliada’daki Çamlık Aşıklar Yolu’nda ormanlık alanda dün saat 17. 00 sıralarında yangın çıktı. Yangın havadan ve karadan müdahale ile yaklaşık 2 buçuk saatte kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle 5 hektarlık alanın kül olduğu belirlendi.

Yangın sonrası 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 2 kişi serbest bırakılırken, yangını çıkardığı iddia edilen şüpheli Büyükada'daki polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheli, polis aracına götürüldüğü sırada kendisini görüntüleyen gazetecilere “ne çekiyorsunuz” diyerek tepki gösterdi. Ayrıca şüphelinin kendisine “yangını siz mi çıkardınız?” sorusu yönelten gazeteciye “He, he, ben çıkardım, nerede ben çıkardım ya” demesi dikkat çekti.

Adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver