Zanka

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, büyüyen harcama limitleri tartışmasıyla ilgili bir kez daha konuştu. “Bizi tehdit ediyorlar. 'Limite karşı çıkıyorsun' diyorlar. Ben neden limitlerden rahatsız olayım? Ben rakibimin hiçbir transferinden rahatsız olmam. Rakibim ne kadar güçlüyse ben de o kadar güçlüyüm ama biz bir kural var diyoruz” diyen Cengiz, ardından da “Yoksa benim Fenerbahçe ile ne işim olur. Başkanıyla ne işim olur. Kişisel olarak da sempatim var ayrıca” ifadelerini kullandı…

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol takımı yeni transferlerinin imza töreninde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Harcama limitleri konusuna bir kez daha konuşan Başkan Cengiz, hem tehdit edildiklerini hem de Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’a büyük sempati duyduğunu söyledi.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan ile vergi konusunda konuşmadığını belirtti ve vergiyi ertelemek istediğini dile getirdi.

Mustafa Cengiz’in açıklamalarından satır başları şöyle:

* Bizi tehdit ediyorlar. 'Limite karşı çıkıyorsun' diyorlar. Ben neden limitlerden rahatsız olayım? Ben rakibimin hiçbir transferinden rahatsız olmam. Rakibim ne kadar güçlüyse ben de o kadar güçlüyüm ama biz bir kural var diyoruz.

* Ben buna uyarım, bu kurala uymazsam orada kaos vardır, anarşi vardır. Devlet yoktur. Benim aldığım eğitim, kurallara uymak üzerinedir.

* Biz bunu anlatmaya çalışıyoruz. Yoksa benim Fenerbahçe ile ne işim olur. Başkanıyla ne işim olur. Kişisel olarak da sempatim var ayrıca.”

* Cumhurbaşkanı ile vergi konusunda konuşmadım. Vergiyi ertelemek istiyorum. İki senede, 500 milyon TL vergi ödedim. 300 milyon ödedim, 200 milyon borcum var.

* Ben açıklıyorum, başkaları da açıklasın istiyorum. Görüşmemizin de özeti budur.

KİM TEHDİT EDİYOR?

Mustafa Cengiz, “Bizi arayıp tehdit ediyorlar dediniz, kim tehdit ediyor?” sorusuna, “Fiziksel bir tehditten bahsetmiyorum. Sosyal medyasından kulislere kadar bizi her yerden, 'bu sizin de başınıza gelecek, gelir' diye tehdit ediyorlar" cevabını verdi.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver