Zanka

FOX TV’yi haberler arasında reytinglerde bir numaraya çıkaran isim olarak bilinen Fatih Portakal, sürpriz bir kararla istifa etmişti. İkna edilemeyen Portakal, bu akşam devir teslim için son kez ekrana çıkacak ama haberi o değil yerine geçen Selçuk Tepeli sunacak…

Televizyon kanalları yeni yayın dönemine başlıyor. Bu akşam bütün gözler şüphesiz FOX TV’ye çevrilecek. Çünkü kanal, Selçuk Tepeli’nin sunacağı ana haberle hem yeni bir başlangıç yapacak hem de istifasını veren Fatih Portakal’ı konuk edecek. Böylece Fatih Portakal bu akşam saat 19.00'da FOX TV Ana Haber'de son kez izleyenlerin karşısına çıkacak.

FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, dün akşam yaptığı açıklamada “Türkiye çok şık bir bayrak değişimi izleyecek. Fatih orada anlatacak neden ayrıldığını” ifadelerini kullandı.

Şentürk ayrıca Fatih Portakal’ın ayrılık kararı ile ilgili iddiaları da şöyle değerlendirdi:

“İktidar, FOX yönetimine ve Fatih'e baskı yaptı ve yolları ayırma kararı aldılar diyorlardı. İktidar, Fatih Portakal'a para verdi iddiası vardı. Doğan Şentürk yol verdi, engellemek istemedi iddiaları vardı. Korktu kaçtı diyen de var. Bunlar çok komik.”

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver