Zanka

Fatih Terim’in görevine son verileceği iddialarıyla çalkalanan sarı kırmızılılarda, kritik bir zirve yapıldı. Galatasaray yönetimi ve Terim, statta bir araya geldi. Şimdi gözler yarın açıklama yapacak olan Başkan Mustafa Cengiz’e çevrildi…

Hürriyet Spor Arena’nın haberine göre; Ligde bir dönem arka arkaya alınan başarısız sonuçlar ve tartışılan transfer politikası sebebiyle karşı karşıya gelen Galatasaray yönetimi ve Fatih Terim, bugün bir araya gelerek önemli bir zirve gerçekleştirdi.

Türk Telekom Stadı'nda saat 15.30’da başlayan toplantıya Başkan Mustafa Cengiz, Teknik Direktör Fatih Terim, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcıları Yusuf Günay ile Kaan Kançal bizzat katıldı.

YARIN AÇIKLAMALARDA BULUNACAK

Bu toplantının ardından Başkan Mustafa Cengiz’in yarın yönetim kurulu toplantısından sonra düzenleyeceği basın toplantısında hangi açıklamalarda bulunacağına yönelik meraklar arttı.

FATİH TERİM NE DEMİŞTİ?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'in 6. haftasında 2-1 kazandıkları BB Erzurumspor maçının ardından, ayrılık dedikodularına dair şunları söylemişti:

"Kaybettiğinizde suçlu tektir, kazandığınızda kazanan herkestir. Bizde de öyle oldu. Çeşitli defalar Galatasaray ve Galatasaray taraftarlarından kopartıldım. Her geldiğimde bir şekilde kopartıldım. Bu sefer gelirken söz verdim ve sözümü tutmaya çalışıyorum. Herkes bu durumda benim ne yapacağımı bilmesine rağmen aslolan Galatasaray ve taraftar olduğu için sabırla sessiz kalmaya çalışıyorum. Sanılmasın ki, içeride veya dışarıdakilerin hesaplarını bilmiyor değilim. Her şeyin farkındayım. Ancak yine söyledim. Sanılmasın ki, içeride veya dışarıdakilerin hesaplarını, arkamdan planlarını bilmiyor değilim."

YUSUF GÜNAY'DAN AYRILIK İDDİALARINA CEVAP

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ise Terim’in görevine Salı günü son verileceği yönündeki haberlere dün akşam nokta koydu. Günay, "Bu haber uydurma. Fatih Terim ile bu sezon şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum. Böyle bir karar çıkmayacak. Salı günü toplantımız var doğru ama Fatih Terim'in görevine son verileceği haberleri tamamen asılsızdır" ifadelerini kullandı.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver