Zanka

Onlar Fenerbahçe tribünlerinin simgesi haline gelen bir çiftti. İlk olarak 7 yıl önce Mümtaz Amca hayata gözlerini yummuştu, bugün ise biricik aşkı İhsan Teyze yaşamını yitirdi…

Fenerbahçe tribünlerinin simge isimlerinden olan İhsan Güngörenler hayatını kaybetti.

Kalplerde İhsan Teyze olarak taht kuran Güngörenler’in vefat haberi, sarı lacivertli kulüpten şu sözlerle duyuruldu:

“Tribünlerimizin simge ismi, değerli büyüğümüz İhsan Teyzemizin, bugün aramızdan ayrıldığını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Yağmur çamur, yaz kış demeden Sarı Lacivertimizin yanında olan, Fenerbahçemizi asla yalnız bırakmayan, Fenerbahçe aidiyetinin timsali olan İhsan Güngörenler’e Allah’tan rahmet; kızı Selmin Özadam’a, ailesine, sevenlerine ve tüm camiamıza başsağlığı diliyoruz.

Fenerbahçe ailesi, Fenerbahçe sevgisini kalbinde taşıyan iki güzel insanı, İhsan Teyzemizi ve merhum eşi Mümtaz Amcayı asla unutmayacak.”

KAVUŞTULAR

İhsan Teyze ve Fenerbahçe camiası, İhsan Amca'yı 2013 yılında kaybetmişti. Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan çift, sık sık tribünlerdeki yerlerini alıyordu. Taraftarların da büyük sevgisini kazanan çiftten Mümtaz Amca yaşamını yitirdikten sonra, İhsan Teyze tribünlere gelip hatırasını yaşatmaya devam ediyordu.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1