Zanka

Ünlü şarkıcı Cem Adrian, birçok meslektaşının aksine magazin manşetlerini hiçbir zaman süslemiyor. Gazeteci Ayşe Arman’a konuşan Adrian, medya ve magazinden uzak kalmasına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu…

Solmayan Şarkılar’ isimli yeni bir albüm çıkaran Cem Adrian, gazeteci Ayşe Arman’ın sorularını yanıtladı.

“Sen, müzik dünyasında, ‘medyasız da bir yerlere gelinebilir’in kanıtı mısın?” sorusuna "Yüzde bir milyon; bu açıdan tez konusuyum" yanıtını veren ünlü şarkıcı, şöyle devam etti:

“Medyanın yarattığını, çok hor kullandığını, zamanı geldiğinde de harcayıp bir kenara attığını defalarca gördüm. Onlara bu fırsatı hiç vermedim. Açıkçası hiçbir zaman medyanın beni kullanmasına izin vermedim. Gerektiği yerde, kendilerini ben kullandım. Böylesi hep daha sağlıklı oldu.”

“ÖZEL HAYATIMI SORARLARSA ANLATIRIM AMA YAZABİLİRLER Mİ BİLEMEM”

armanayse.com'da yayınlanan röportajda Cem Adrian, “Anti-magazinci' nasıl oldun? Daha doğrusu, bunu nasıl başardın?" sorusuna karşılık olarak ise şunları söyledi:

“Bir şeyden emin ol: İstemezsen magazinde yer almazsın! “Yok canım öyle olmuyor o iş!” deme. İnan öyle. En son flaş, yüzüme Sıla’nın düğün töreninde patladı. Oraya giderken bunun olacağını bilerek gittim örneğin. Tabi ki magazinciler kapıdaydı. Ama mahalle berberimin kapısında magazinci yok! Gittiğim küçük bir kafede de… E kolumda bir model de yok. Benle ne işleri olsun ki… Ha özel hayatımı merak edip sorarlarsa da açık açık anlatırım sıkıntı yok. Ama yazabilirler mi bilemem!”



Bu içeriğe emoji ile tepki ver