Zanka

Kemik iliği kanserine yakalanan ve bir süredir tedavi gören ses sanatçısı Hüner Coşkuner, yoğun bakıma kaldırılmasının ardından yaşamını yitirdi. Coşkuner vasiyetini yıllar önce açıklamıştı. Ablası da kardeşinin son isteğini anlattı...

Yakalandığı kemik iliği kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören sanatçı Hüner Coşkuner’in, tedavi gördüğü hastaneden üzücü bir açıklama geldi.

Açıklamada, “Sanatçı Hüner Coşkuner ilk defa Nisan 2020 tarihinde kan hastalıkları bölümü tarafından değerlendirilmiştir. Yapılan incelemeler sonrası kemik iliği kanseri tanısı konmuştur. Tedavilere cevap vermeyen Coşkuner, gelişen nefes darlığı sonrası yoğun bakıma alınmıştır" ifadelerine yer verildi.

Bu açıklamadan saatler sonra acı haber geldi, Coşkuner entübe edildiği hastanede yaşamını yitirdi.

VASİYETİ

Ünlü sanatçı yıllar önce CNN TÜRK’te katıldığı canlı yayında “Vasiyetim var aileme. Allah gecinden versin. Yaşamak her şeye rağmen çok güzel. Küpelerimle gömülmek isterim.” ifadelerini kullanmıştı.

SON ARZUSU PİLAV

Kanserle mücadelesine yenik düşen Hüner Coşkuner'in ablası, Uçankuş TV'de katıldığı programda, sanatçının ölmeden önceki son isteğini anlattı.

Kardeşinin dün sabah 5'te entübe olduğunu anlatan Coşkuner'in ablası, "Bir gün evvel konuştum. 'Bana yemek vermiyorlar. Pilav yap bana gel. Hakkını helal et ablam, bana çok baktın' dedi. Helalleştik, bize onun hiç yüklüğü olmadı. O hayatımdaki tanıdığım hanımefendinin ta kendisiydi." diye konuştu.

“HASTALIĞINI BASINDAN SAKLADI”

Ünlü sanatçının 10 aydır kanserle mücadele ettiğini kaydeden ablası, şunları söyledi:

"Hastalığı aniden çıktı. Yeni bir kaset çıkarması için evde stüdyo kurduk. Çekimleri yapıldıktan sonra ağrım var dedi. Hastaneye gittik, safra kesesi ameliyatı oldu fakat kendisine gelemedi. Türkiye'nin en büyük doktorları ameliyatını yaptı, sırtındaki kitleleri aldılar. Hastalığını basından, akrabalarından sakladı. Ancak yarım saat evvel canını teslim etti. Kedileri vardı, bakıma muhtaç yaşlıları, kanser hastaları vardı. Bunlara bakılması vasiyetiydi."



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
21