Zanka

Kasım ayında Gaziantep maçında kırmızı kartıyla Beşiktaş’tan sert tepki gören Yaşar Kemal Uğurlu, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde VAR hakemi olarak görev yapacak…

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Süper Lig’de bu akşam saat 19.00’da oynanacak olan BeşiktaşFenerbahçe derbisine VAR hakemi olarak Yaşar Kemal Uğurlu'nun atandığını duyurdu. AVAR olarak ise Atilla Karaoğlan ile Serkan Ok'un görev yapacağı kaydedildi.

Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşmada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Halil Umut Meler'in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Mücadelenin 4'üncü hakemi Suat Arslanboğa olacak.

“UĞURLU MU UĞURSUZ MU” TARTIŞMALARI YAŞANMIŞTI

Süper Lig'in 7. haftasında Gaziantep FK'ya 3-1 mağlup olan Beşiktaş, hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ya tepki göstermişti. Kaleci Ersin Destanoğlu'nun kırmızı kartının haksız olduğunu savunan siyah-beyazlılar, Uğurlu'nun geçmişte görev aldığı tartışmalı pozisyonların yer aldığı paylaşımda "'Uğurlu' mu, uğursuz mu? Kasıt 'VAR' mı, yok mu? 'Hakem' mi, değil mi?" ifadelerini kullanarak TFF'yi etiketlemişti.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver