Zanka

İYİ Parti’nin grup toplantısında müzisyenlerin sorunlarını anlatmak üzere kürsüye Burhan Şeşen davet edildi. Şeşen, “Tiyatrocu, sinemacılar destek paketlerinde yer aldılar ama bizler üvey evlat gibiydik” dedi…

Normalleşme süreci başladı ancak eğlence mekanları yine açılmadı, beklediği desteği göremeyen ve yaşam mücadelesi veren müzisyenler bir kez daha hayal kırıklığına uğradı.

Müzisyenlerin sorunlarını anlatmak üzere İYİ Parti’nin grup toplantısında kürsüye davet edilen Burhan Şeşen, şu ifadeleri kullandı:

* Tiyatrocu, sinemacılar destek paketlerinde yer aldılar ama bizler üvey evlat gibiydik. 'Bize para verin' demek, sızlanmak, bir şeyler talep eder pozisyonda olmak hiçbir müzisyenin tercihi değildir.

* Yaptıklarımızın sanat olduğu görmezden gelinerek, hak ettiğimiz saygınlık birkaç plaketle geçiştirildi.

* Ey bu ülkeyi yönetenler, bir düğünde hiç mi halay başı olmadınız? İlkokulda, milli bayramlarda 'Dağ başını duman almış' marşını da mı okumadınız.

* Müzisyenler gerçekten özel insanlar, farklı insanlar. Ben hala bu yaşımda bir şarkıyla dünyayı güzelleştireceğimi düşünüyorum. Çok ütopik bir şey ama, biz de her şeyi barışla, uzlaşmayla çözmeye çalışıyoruz.

* Gençler yeni bir akım başlattılar, gözünü yumma, müziğe sahip çık. Gözünü yumma, sahneye sahip çık.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver