Zanka

İki yakın arkadaş olan Mehmet Ali Erbil ve Seda Sayan’ın dostluğu bitti, kılıçlar çekildi. Erbil’in “Geçmişi kirli” göndermesine, Sayan tecavüz iddiasıyla yanıt verdi…

Uzun zamandır kaçış sendromu rahatsızlığıyla mücadele eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bu süreçte Seda Sayan’ı vefasızlıkla suçladı. Erbil, bir kişinin paylaştığı “Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor” cümlesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Bununla da yetinmeyen Erbil, "Beyaz Magazin" programına telefonla bağlanarak Sayan'ı insanların işinden etmekle suçladı ve "Fatih Ürek'ten sonra Onur Büyüktopçu'yu da görevinden alıkoydu. Kimse kötü konuşamıyor, çünkü bu kadın 60 yıldır herkesi korkutmuş" ifadelerini kullandı.

SEDA SAYAN: GEÇMİŞİ KİRLİ OLAN SENSİN

Bu açıklamaların ardından Seda Sayan’dan olay yaratacak bir paylaşım geldi. Instagram’dan story paylaşan Sayan, şu iddialarda bulundu:

Tuğba ile evli iken evdeki hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Dahası var, bence işine bak ruhunu arındır.

Ayrıca bu olay da benim geçmişimi kirli yapmaz. Zaten boşanma nedeninin bu olay olduğu için tüm yakınındaki eşlerin ailen herkes olaya vakıftı. Hepsi seni kurtarma peşindeydi. Ben dış kapının dış mandalıyım. Geçmişi kirli olan sensin.”



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
11