Zanka

Android telefon kullanan vatandaşlar bugün Google sorunu ile karşı karşıya. Sosyal medyada binlerce kişi telefonda “Google sürekli olarak duruyor” bildiriminin göründüğünü söylüyor. Peki Google sürekli olarak duruyor hatası ne demek? Google sürekli olarak duruyor hatası çözümü nedir? İşte detaylar…

Bugün pazartesi olmasa da birçok Android telefon kullanıcısı güne bir sendromla başladı. Kullanıcılar 'Google sürekli olarak duruyor' bildirimiyle karşılaştı. Üstelik bu bildirim kapattıkça geri gelmesiyle çileden çıkardı.

Telefonlarından istediği araştırmayı yapamayan kullanıcılar “Google sürekli olarak duruyor hatası ne demek, çözümü nedir?” “Android telefonlar çöktü mü?” sorularına cevap arıyor.

GOOGLE SÜREKLİ OLARAK DURUYOR HATASI ÇÖZÜMÜ NEDİR?

Google uygulamasının kapanma hatasını çözmek için kullanıcıların elinde ne yazık ki kesin yöntem bulunmuyor.

Ancak sosyal medyada yapılan paylaşımlara göre, Play Store önbelleğini ve verilerini tamamen silmek problemi ortadan kaldırabiliyor.

Google sürekli duruyor hatası Play Store ile bağlantılı olabileceğinden, önbellek temizliği büyük ihtimalle çözüm olacaktır.

Bunun için; Telefonunuzdan Ayarları açın. Yüklü tüm uygulamaların yer aldığı bölüme ulaşın. Listeden Google Play Store’u bulun. Ardından Depolama Alanı seçeneğine tıklayın, Önbelleği Temizle ve Verileri temizle düğmelerine basın.

ANDROİD ÇÖKTÜ MÜ?

Android işletim sistemini kullananların bugün sıklıkla sorguladığı 'Android çöktü mü' sorusuna henüz resmi bir cevap gelmedi.

Öte yandan her Android telefonda bu sorun görünmüyor.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver