Zanka

Fenerbahçe’nin Vitor Pereira ile 5 yıl sonra yeniden anlaşmaya varması, akıllara ilk olarak Caner Erkin’i getirmişti. O dönem yaşanan derbi krizinin gündem olmasının ardından bugün, barış mesajı geldi…

Portekizli teknik direktör Vitor Pereira, yeniden Fenerbahçe’nin başına geçti. İkinci Pereira dönemi olarak adlandırılan yeni dönem bugün resmen başladı.

Vitor Pereira ile yeniden anlaşmaya varıldığı haberinin açıklanmasının ardından, sosyal medyada en çok konuşulan isim Caner Erkin olmuştu. 5 yıl önce Galatasaray derbisinde Pereira, Erkin’i ilk 11’e almamıştı. Bu duruma sert tepki gösteren Caner Erkin, kendisini sakinleştirmek isteyen yöneticilerle de sıkıntı yaşayınca kadro dışı kalmıştı. Hafızalardaki yerini koruyan gerilim nedeniyle herkes iki ismin arasının nasıl olacağını merak ediyordu.

Topuk Yaylası Tesisleri’nde futbolcularla bir araya gelen Pereira, özellikle Caner Erkin’le samimi bir poz verdi. Bu kare Fenerbahçe’nin resmi sosyal medya hesabından paylaşıldı ve “Sorun yok” mesajı verildi.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver