Zanka

Yaz transfer döneminin son gününde Galatasaray, 21 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Gustavo Assunçao transferini bitirdi. Sarı kırmızılıları takibe alan futbolcunun, bugün İstanbul’a gelmesi bekleniyor…

Süper Lig'de yaz transfer dönemi bugün sona eriyor. Orta sahaya transfer yapmak isteyen Galatasaray, Gustavo Assunçao transferinde mutlu sona ulaştı.

Spor Arena’nın haberine göre; Brezilyalı futbolcu, bugün saat 16:00'da İstanbul'da olacak. Anlaşma ise satın alma opsiyonlu 1 yıllık kiralık şeklinde imzalanacak.

Portekiz ekibi Famalicao'da forma giyen 21 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, önlibero veya merkez orta saha mevkilerinde görev yapabiliyor.

Kulübüyle 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Assunçao'nun Transfermarkt'taki piyasa değeri ise 7 milyon Euro.

SOSYAL MEDYADAN TAKİBE ALDI

Öte yandan 21 yaşındaki Sambacı, Galatasaray'ın iki resmi hesabını da takibe almasıyla taraftarları daha da heyecanlandırdı.

GUSTAVO ASSUNÇAO’NUN KARİYERİ

Futbola Porto altyapısında başlayan Assunçao 3 yıl Atletico Madrid altyapısında geçirdikten sonra 2 yıllığına Sao Paulo U17 takımına gitti. 2013 yılında Atletico Madrid altyapısına dönen Brezilyalı futbolcu, U17, U18 ve U19 takımlarında forma giydikten sonra 2019 yazında Portekiz ekibi Famalicao'ya transfer oldu.

Opta'nın geçtiği bilgiye göre Portekiz Ligi'ne geldiği 2019/20'den bu yana en fazla isabetli pas veren, ikili mücadele kazanan ve top kapan Famalicao oyuncusu Gustavo Assunçao.

Maç: 58

İsabetli pas: 2096

Pas %: 86

Kazandığı ikili mücadele: 250

Top kapma: 54

Sahipsiz top kazanma: 271



Bu içeriğe emoji ile tepki ver