Zanka

Kutlamaların sembolü haline gelen “Kulüp” şarkısının sahibi Demet Akalın, şampiyonluk kupasının kaldırılmasının ardından sahneye çıkacak. Taraftarlar ise sosyal medyada İsmail Türüt ismini gündeme getiriyor ve “Nerede?” diye soruyor…

Spor Toto Süper Lig’in bu sezonki şampiyonu Trabzonspor, 38 yıl sonra şampiyonluk kupasını 14 Mayıs Cumartesi günü kaldıracak.

Bordo mavililerin merakla beklenen Kupa Töreni programı belli oldu. Saat 18:00’de başlayacak kutlama programı için kapılar saat 16:00 itibarıyla açılacak.

Sahne performansları Medical Park Stadyumu’na kurulacak dev boyutlarda bir sahnede gerçekleşecek. Apolas Lermi, Bilal Hancı, DJ Burak Yeter, Ezgi Eyüpoğlu, İbrahim Can, İhsan Eş, Kadr, Matthaios Tsahouridis, Mero, Mustafa Topaloğlu, Nazlı Hacıalioğlu, Özkan Meydan, Sedat Keskin, Seren Uzun ve Yener Çevik sahne alacak.

Sanatçı performanslarının ardından program; kasketliler horonu, Kuzeyin Uşakları ekibinin horon gösterisi ve sürprizli kolbastı ile devam edecek.

Futbolcular kendi seçtikleri parçalar eşliğinde Zafer Yolu’ndan geçerek sahneye çıkacak ve Şampiyonluk Kupası’nı kaldıracak.

Kupa kaldırıldıktan sonra ise sahne şovu, Demet Akalın ve dansçılarının performansı ile devam edecek. Ünlü şarkıcının “Kulüp” şarkısı hem Trabzon’da hem de İstanbul’da yapılan kutlamalarda kullanılmıştı ve sembol haline gelmişti. Yine bu şarkıyla renkli görüntüler oluşması bekleniyor.

Trabzonspor’dan yapılan açıklamada, kutlama için taraftarlara bir de mesaj verildi ve “Bu keyifli geceyi bekleyen tüm taraftarlarımıza küçük bir not; stadyuma gelirken telefonlarınızı şarj etmeyi unutmayın. Harika bir gece sizleri bekliyor!” dendi.

TARAFTARLARIN İSMAİL TÜRÜT BEKLENTİSİ

Kutlama programı kısa sürede sosyal medyada gündeme yerleşirken, bordo mavili kulübün taraftarları Karadeniz müziği denilince akla ilk gelen isimlerden İsmail Türüt’ün neden sahneye çıkmayacağını soruyor.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver