Zanka

Bazı vakıf ve dernekler tarafından hedef gösterdiği ve bunun üzerine Isparta’da vereceği konser iptal edilen Melek Mosso, “Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim” dedi…

Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi tarafından dün ortak yayınlanan açıklamada, AKP’li Isparta Belediyesi’ninhalkın inanç ve gelenekleriyle uyuşmayan” konserler düzenlendiğini savunmuştu. Melek Mosso konserinin iptal edilmesi talep edilen açıklamada, “Ahlaksızlığı özendiren hiçbir şarkıcı halkımız nezdinde sanatçı olarak kabul edilmeyecektir.” denilerek Mosso hedef gösterilmişti.

Bunun üzerine Melek Mosso’nun Isparta Uluslararası Gül Fesvitali kapsamında 3 Haziran’da vereceği konseri belediye tarafından iptal edildi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in akşam saatlerinde Twitter hesabından yeniden paylaştığı konser afişinde Mosso’nun konserinin yer almadığı görüldü.

“KENDİ YÜREKLERİNDEKİ KARANLIĞI VE SAPIKLIĞI…”

Isparta Belediyesi tarafından konseri iptal edilen Melek Mosso, sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

Ünlü sanatçı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ben bu ülkenin kadınıyım. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün geleceğe sanatımı işliyorum. Genci, yaşlısı milyonlarca sevenim var. Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, VERMEYECEĞİZ… Ben Isparta’ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz”

 

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver