Zanka

Formanın fiyatı da tasarımı da taraftarları ikiye bölmüş durumda. 800 liradan satışa çıkan formalar için eleştirilerin hedefinde ise Nike var…

Galatasaray, 2022-2023 sezonu iç saha formalarını satışa sundu. Yetişkinler için formaların fiyatı 800 lira olurken, çocuk formalarının fiyatı ise bin lira oldu.

800 TL'lik formanın taraftar forması olduğu öğrenilirken, futbolcuların sahada giydiği formaların 1500 TL civarı olması bekleniyor.

AMBLEM DEĞİŞTİ

Formanın ambleminde renk değişikliğine gidildi. Normalde beyaz üzerine GS logosu konulurken bu formada siyah renk seçildi.

TARAFTARLAR ÇILDIRDI

Forma fiyatları taraftarları ikiye böldü. Kimi normal karşılarken kimi siyasi yaklaşımlarda bulunuyor.

Taraftarların tartıştığı bir diğer konu ise formaların tasarımı oldu. Konu sosyal medyada gündeme yerleşti. Twitter’da ‘Nike’ gündem başlıkları arasındaki yerini aldı.

Yeni formayı beğenmeyenlerin çokluğu dikkat çekerken, gelen yorumlardan bazıları şöyle:

* Söylesene @Nike her sezon daha kötü forma yapmayı nasıl başarıyosun.

* Nike kötü forma tasarlamış yine. Ne zaman saçma bir forma renk kombinasyonu olsa Galatasaray o sezonu çok kötü geçirir. Dönün bakın geçmişe, ne zaman kötü bir forma var, saçma bir tasarım var, GS asla şampiyon olamaz. Kadro çok iyi olsa bile... #Nike #Galatasaray

* Fiyatı biraz pahalı gelebilir ama suç ne Nike’ın ne Galatasaray’ın dolar bazında bakılınca belki de en ucuz bizim formamız Nike’ın yaptığı diğer formalara göre.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver