Zanka

Oğlu Hakan Ural’ın askerlik için sahte rapor alıp 4 ay hapis cezası aldığını anlatan Selçuk Ural, o dönem hapiste olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a giderek “Hakan'ı yanınıza alır mısınız?” diye ricada bulunduğunu anlattı…

Haberler.com’un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan sanatçı Selçuk Ural, oğlu Hakan Ural ile ilgili söyledikleriyle gündeme bomba gibi düştü.

Hakan Ural’ın tek gecelik bir ilişki sonucu dünyaya geldiğini anlatan Ural, “Binlerce flörtüm oldu. Bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da görmedim. Sonra 'çocuğum var' diyerek çıktı. Kadın, Hakan'ı doğurduktan sonra karşıma çıktı” dedi.

8 yaşına kadar görüşmediği oğluyla bu süreçten sonra ilişkisini telafi ettiğini de söyleyen Selçuk Ural, şöyle konuştu:

“Ben elimden ne geldiyse annesini ikna etmeye çalıştım doğurmasın diye. Çünkü ben evli bir adamım. Ben bir gece tanıdığım bir insanla bunu yaşadım. Ben hata yapmış olabilirim ama hatamı sonrasında fazlasıyla telafi ettim. İş ne zaman koptu, bir internet sitesinde üvey babası için 'rahmetli babamı kaybettim, mekanı cennet olsun' deyince; ben de açtım TV8'e, 'Ural ismini kullandırmayın' dedim. Madem babasının soyadı Uzun, Uzun'u kullansın. Madem babası o, erkekse delikanlıysa Uzun'u kullansın dedim”

“ASKERLİK İÇİN SAHTE BELGE ALDI, ERDOĞAN’LA GÖRÜŞTÜM”

Ayrıca Selçuk Ural, oğlu Hakan Ural'ın askerlik için sahte rapor aldığını ve bunun için 4 ay hapis yattığını da anlattı.

O dönemde Pınarhisar Cezaevi’nde olan Recep Tayyip Erdoğan’a giderek oğlunun hapiste başına bir şey gelmemesi için onu yanına almasını rica ettiğini de söyleyen Ural, şu ifadeleri kullandı:

“'Hakan yapma' dedim gitti sahte rapor aldı askerlikten, 4 ay hapsi çıktı. ben Tayyip Bey'le nasıl tanıştım biliyor musun? Adnan Şenses'le çok sıkıydı. Hakan'ın hapsi çıkınca Tayyip Bey'e gittim, tanışıp ''Hakan'ı yanınıza alır mısınız? Başına bir şey gelmesin'. Böyle tanıştık. 'Tabi ki Selçuk Abi' dedi. Fakat savcı vermedi.”

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver