Zanka

Real Madrid:6 Galatasaray:0

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta maçında İspanya ekibi Real Madrid'e deplasmanda 6-0 mağlup oldu ve son 16 turu şansını yitirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4'üncü maçında İspanya temsilcisi Real Madrid'in konuğu olan Galatasaray ilk yarıyı 4-0 geride bitirdi. İkinci yarıda 81. dakikada Karim Benzema'nın golüyle skor 5-0 oldu. Altıncı golse 90. dakikada Rodrygo'dan geldi.

Taraftarlar sosyal medyada Fatih Terim'e ve futbolculara isyan etti.

Ligde bir türlü istenen seviyeye gelemeyen Galatasaray, Avrupa'da da kayıp. Galatasaray 4. maçında da galibiyet yüzü göremezken, bu sene Şampiyonlar Ligi'nde gol atamayan tek takım olma ünvanını da sürdürdü.

Maçtan Ayrıntılar

Eflatun beyazlılar henüz 4. dakikada Marcelo'nun pasında yaptığı şık vuruşla topu ağlara gönderen Rodrygo'nun golüne engel olamadı. Genç oyuncu, 7. dakikada Marcelo'nun sağ ayağıyla yaptığı ortaya vurduğu kafa vuruşuyla farkı 2'ye çıkaran isim olmayı başardı.

Real Madrid 13. dakikada VAR incelemesi sonrası penaltı kazandı ve topun başına takım kaptanı Sergio Ramos geçti. Tecrübeli stoper panenka vuruşuyla topu ağlara göndererek farkı 3'e çıkardı.

45. dakikada topu ağlara gönderen Fransız oyuncu Karim Benzema farkı 4'e çıkardı ve ilk yarının skorunu tayin eden isim oldu.

81. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Fransız Benzema skoru 5-0 getirdi. Rodrygo 90+3'te maçın sonucunu ilan etti: 6-0



Bu içeriğe emoji ile tepki ver