Zanka

Sosyal medya bu tartışmayı konuşuyor… Hande Sarıoğlu’nun moderatörlüğünü yaptığı spor programına katılan Fatih Altaylı, Sarıoğlu’nun Emre Belözoğlu sorusunu duyunca adeta sinir küpüne döndü. Sinirlenmekle kalmayan Altaylı, üstüne canlı yayını terk etti…

Habertürk TV'de yayınlanan Hande Sarıoğlu'nun moderatörlüğünü yaptığı, Emin Çağlar ve Serkan Reçber’in de yorumlarıyla katıldığı Habertürk TV’de yayınlanan Spor Saati adlı programda hararetli anlar yaşandı.

Programa konuk olan Fatih Altaylı, Süper Lig’in 13. haftasında oynanan Trabzonspor Galatasaray mücadelesini değerlendirirken, Ömer Bayram’ın rakibine yaptığı harekete verilen sarı kartın doğru olduğunu söyledi.  

Bu yorumun ardından moderatör Sarıoğlu’nun, “Aynı hareketi Emre Belözoğlu yapsaydı yorumunuz ne olurdu?” sorusu üzerine sinirlenen Altaylı, sorunun kendisine hakaret olduğunu söyledi. Kısa süren bir tartışmanın ardından ise Altaylı, “Kim olsa aynı yorumu yaparım. Ben ahlaksız bir adam değilim. Bana yaptığın saygısızlıktır. Siz konuşun, ben gidiyorum.” dedi ve canlı yayını terk etti.

Olayın ardından rejinin reklam arası verme tavsiyesini geri çeviren Hande Sarıoğlu, programa kaldığı yerden devam etti.

Yaşanan anlar sosyal medyanın da gündemine oturdu. Konuyla ilgili binlerce paylaşım yapan kullanıcıların, Sarıoğlu’na büyük destek verdiği görüldü…

O ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...



Bu içeriğe emoji ile tepki ver