Zanka

Beşiktaş’ın Sergen Yalçın’ı kulübe çağırmasının ardından, siyah beyazlı kulübün taraftarları büyük bir heyecanla beklemeye başladı. Beklenen haber geldi, anlaşma sağlandı. Şimdi gözler resmi açıklamada…

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktörü belli oldu.

Siyah-beyazlı yönetim, bugün öğle saatlerinde gerçekleşecek toplantı için Vodafone Park'ta bir araya gelirken, Yeni Malatyaspor'dan ayrılan teknik direktör Sergen Yalçın da toplantıya çağrıldı.

Yapılan görüşmeler sonucu Beşiktaş, Sergen Yalçın ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı. Uzun yıllar siyah-beyazlı takımda futbol oynayan ve efsaneleşen Sergen Yalçın, bu kez teknik direktör olarak Beşiktaş'a geri döndü.

Resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor…

Altyapısından yetiştiği ve yıllarca kaptanlık yaptığı kulübüne teknik direktör olarak geri dönen Sergen Yalçın, 2009 yılında siyah beyazlı kulüpte U21 takımını çalıştırmıştı.

‘BİR GÜN KAVUŞACAĞIZ’

Beşiktaş ile anlaşmaya varan Sergen Yalçın daha önce Aytemiz Alanyaspor’u çalıştırdığı dönemde, basın mensuplarının siyah beyazlı camiaya dönüp dönmeyeceğini sorması üzerine ‘Bir gün kavuşacağız’ diyerek karşılık vermişti.

 

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver