Zanka

Korona virüs vakaları hızla artmaya devam ederken, bazı vatandaşların sorumsuzluğu ise çileden çıkarıyor. Bursa’da korona virüse yakalanan ve karantinada olması gereken bir genç, düğün salonunda çalışırken görüntülendi. Herkesin hayatını tehlikeye atan T.A hakkında 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı…

Bursa’nın İnegöl ilçesi kırsal Kurşunlu Mahallesi'ndeki düğün salonunda çalışan T.A., korona virüs testinin pozitif çıkması nedeniyle 27 Ağustos'ta karantinaya alındı.

Karantinada olması gereken T.A., 5 Eylül'de düğün yapılan salonda çalıştı. T.A.’nın çalıştığı anlar, bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Şüphelinin karantinada olması gerekirken düğün salonunda çalıştığı bilgisini alan İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri, düğünde çekilen video ve fotoğrafları inceledi. Tespit üzerine T.A.’ya korona virüs tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle 3 bin 150 lira ceza uygulandı.

İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı ise T.A. hakkında soruşturma başlattı. T.A. hakkında 'Bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranma' suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
411