Zanka

Ferit Atay soruyor, Memduh Bayraktaroğlu ve Ali Tarakçı cevaplıyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Emeklilerin bayram ikramiyesinin artırılması talebi var, bu adımlara atmaya hazırız" dedi.

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren "Bayram ikramiyesi artacak mı?" sorusuna Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan yanıt geldi.

NTV yayınında soruları yanıtlayan Işıkhan, "Emeklilerimiz müsterih olsun Cumhurbaşkanımız da bizler de emeklilerimizin yanında olduk. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanımızla bir araya gelip görüşeceğiz, gerekli değerlendirmeleri yaparak Cumhurbaşkanımızın takdirine sunup talimatları doğrultusunda gerekli çalışmaları, adımları atarız" dedi.

Bloomberg Merkez'deki depremin iç yüzünü yazdı: Hafize Gaye Erkan'ın sonunu hazırlayan...

Bloomberg, Merkez Bankası Başkanlığı'ndan ayrılan Hafize Gaye Erkan'ın sonunu hazırlayan faktörün Bakan Şimşek'in güvenini kaybetmek olduğunu yazdı. PPK üyeleriyle Erkan arasında ciddi tartışmalar yaşandığı ve Şimşek'in arabulucu olarak devreye girdiğini aktaran Bloomberg, Merkez Bankası'nda yaşanan depremin perde arkasını adım adım tüm ayrıntılarıyla anlattı.

Başak Demirtaş, DEM Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmayacak

Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş, ortak görüş birliği sonucu 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nden (DEM Parti) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı için aday olmayacağını duyurdu.

 

Ayrıcalıklardan yararlanmak için ailemize 'KATIL'ın:

https://www.youtube.com/channel/UCE3qm63AUbigSDVqEEePW4A/join

Kanalımıza abone olmayı unutmayın:

http://youtube.com/c/ZankaTVonline

Twitter: https://twitter.com/zankamedya

Instagram: https://www.instagram.com/zankamedya/...

Web: https://www.zanka.com.tr/



Bu içeriğe emoji ile tepki ver