Zanka

Geçmiş yıllarda AKP ve Erdoğan’a sert sözlerle yüklenen ancak sonrasında ittifak oluşturan MHP lideri Devlet Bahçeli, açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Peki Bahçeli’nin AKP tarafına geçmesinin nedeni ne? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan, Devlet Bahçeli’nin yıllar önce yaptığı açıklamaları ortaya koydu ve  “Ne oldu da bu lafları söyleyen sen, önüne ne zarf kondu, neden korktun ürktün? Neden korkuyorsun Devlet Bahçeli? Acaba kasetin mi var?” diye sordu…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan ve 24. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Özcan Yeniçeri, Zanka TV’de yayınlanan “Söz Meclis’ten İçeri” programında gündemi değerlendirdi.

Programa damga vuran ise Yaşar Okuyan’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye çarpıcı sözlerle seslenmesi oldu.

2015’te AKP Ankara Milletvekili Aydın Ünal ile Devlet Bahçeli’nin sosyal medya üzerinden girdiği polemikle ilgili o dönem Hürriyet gazetesinde yapılan haberi gösteren Yaşar Okuyan, bu tarihten sonra Bahçeli’nin konuşmalarında taban tabana bir değişiklik olduğuna dikkat çekti. O dönem Erdoğan’ın da MHP’liler için söylediği sözlerle ilgili haberleri ortaya koyan Okuyan, “Sonra ne oldu da birden oradan tersine geldiniz?” diye sordu.

Yine benzer haberlerden AKP’li vekil Mustafa Şahin’in MHP’ye oy verenlere “köpek” demesini hatırlatan Yaşar Okuyan, “MHP takımı gördünüz mü? Size köpek diyenleri destekliyorsunuz şu anda” dedi.

Devlet Bahçeli’nin bir dönem söylediği “Ülkücüler içinde Recep Tayyip Erdoğan’ın bu sinsi oyun ve tuzaklarına kanacak bir tane aptal yoktur. Kanan varsa da ülkücü olmamış demektir” sözlerini de hatırlatan Okuyan, “Bunu kendine söyle Devlet Bahçeli” dedi ve şöyle devam etti:

* Ne oldu da bu lafları söyleyen sen, önüne ne zarf kondu, neden korktun ürktün? Bu lafları neden söylüyordun, şimdi ne oldu?

* Fikir değiştirme değil bu, burada başka şeyler var

* Neden, niçin, ne var? Seni tehdit eden ne var? Bu kadar ürküten nedir?

* “Geçmişte ne söylediysem arkasındayım” diyorsun, hangisinin arkasındasın?

* Neden korkuyorsun Devlet Bahçeli? Acaba kasetin mi var?

YAŞAR OKUYAN’IN AÇIKLAMALARININ TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver