Zanka

İmamoğlu ve Yıldırım’ın gazeteci İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünde karşı karşıya geleceği ortak yayın bugün saat 21.00'de yapılacak.

Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım’ın seçimden önce karşı karşıya geleceği ortak yayın bugün akşam saat 21.00'de yapılacak. Yayının moderatörü olan gazeteci İsmail Küçükkaya, FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'e önemli açıklamalarda bulundu.

Küçükkaya, Ben gazeteciyim. Amacım; meslektaşlarımın ve halkımızın görevimi iyi yaptığımı düşünmesi. Kahramanlık peşinde değilim. Görevimi yapmaya gidiyorum. Yapamazsam kınarsınız." dedi.

Şentürk’ün “Tepkiler, yorumlar, sosyal medya... O anlarda kafanızda tüm bu tartışmalar olur mu?” sorusuna Küçükkaya şu yanıtı verdi;

“Ben çok şerbetliyim bu işlere. Çok sosyal linçlere maruz kaldım. Ben etkilenmem. Ama program bitince "soru soramadı" denirse üzülürüm. Bu beni korkutur. Kendime böyle bir haksızlık yapmam. Kendimi o noktaya düşürmem. Bütün hayatım boyunca bir kariyer inşaa etmişim, genel yayın yönetmenliği yapmışım, Ankara temsilciliği yapmışım. Herkes benim nasıl iş yaptığımı biliyor.”



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
12