Zanka

Partisinin İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’yu FETÖ’cü olmakla, partisini ise gizli anayasa görüşmeleri yapmakla suçlayan İYİ Parti Milletvekili Ümit Özdağ, Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti. İhracı gündemde olan Özdağ’a, bir eleştiri de Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan’dan geldi. Özdağ’ın 40 senelik arkadaşı olduğunu ancak yaptığının yanlış olduğunu söyleyen Yaşar Okuyan, İYİ Parti’ye seslendi ve derhal ihraç çağrısı yaptı. Okuyan, “Bu iş İYİ Parti’ye zarar verirse kimin kâr hanesine yazılır? Sarayın. Saraya destek olmak ihanettir” dedi. Yaşar Okuyan ayrıca Muharrem İnce’ye yönelik çarpıcı açıklamalarda da bulundu…

Zanka TV’de yayınlanan ‘Söz Meclisten İçeri’ programında bu hafta; Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, Ferit Atay’ın sorularını yanıtladı.

“SARAYA DESTEK OLMAK İHANETTİR”

Ümit Özdağ’ın İYİ Parti’den ihraç edilip edilmemesi konusunda Yaşar Okuyan, “Derhal, hiç gözünün yaşına bakmadan” diyerek ihracı işaret etti. Okuyan devamında, “Bunun sonucu kime yarar? Bu iş İYİ Parti’ye zarar verirse kimin kâr hanesine yazılır? Sarayın. Saraya destek olmak ihanettir” ifadelerini kullandı.

YAŞAR OKUYAN’DAN MUHARREM İNCE’YE: NEREDEN BULUYORSUNUZ BU PARAYI?

Yaşar Okuyan, Özdağ’ın ardından Muharrem İnce’ye yönelik de sert eleştirilerde bulundu.

Memleket Hareketi’ni başlatan Muharrem İnce’nin, ilk başta 10 kişi olduklarını söylediğini şimdi ise 50 kişi olduklarını söylemesine dikkat çeken Yaşar Okuyan, otobüste 20-25 kişi olduğunu ve bu durumda günlük harcamanın 25-30 bin lirayı bulacağını anlattı ve “Nereden buluyorsunuz bu parayı? Bunun cevabı yok” dedi.

CHP’YE MUHARREM İNCE SİTEMİ

İnce’nin HaberTürk’te söylediklerinin CHP tüzüğüne yüzde 100 aykırı olduğunu ifade eden Yaşar Okuyan, CHP Genel Merkezi’ne de İnce konuunda bir şey yapmamaları nedeniyle sitem etti ve “CHP üyeliğini devam ettirmenin manası ne?” diye sordu.

“Benim Muharrem’le kişisel bir şeyim yok” diyen Okuyan, “Kızmamın nedeni CHP’ye zarar verecek” diye de ekledi.

MUHARREM İNCE’DEN YAŞAR OKUYAN’A ÖZEL MESAJ

Memleket Hareketi’nin başlangıcında Muharrem İnce’nin basın toplantısında söylediği “Onun ellerinde Kahramanmaraş’ın, Sivas’ın kanları var” sözlerini hatırlatan ve İnce’nin kendisini kast ettiğini ifade eden Yaşar Okuyan, sonrasında ise İnce’nin söylediği gibi kendisine dava açmadığını da belirtti. İnce’ye 100 bin liralık tazminat davası açtığını açıklayan Okuyan, yakın bir zamanda Muharrem İnce’nin kendisine attığı mesajı da anlattı. Peki Muharrem İnce o mesajda ne yazdı?

Hepsi ve daha fazlası Zanka TV Youtube kanalında…

YAŞAR OKUYAN’IN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver