Zanka

Rusya’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Karın ve kasık bölgelerindeki şiddetli ağrı ve acıya dayanamayan kadın soluğu hastanede aldı. Buraya kadar her şey normal gibi görünüyordu ancak, kadının röntgen filminde öyle bir şey çıktı ki kimse gözlerine inanamadı…

Hayrete düşüren olay Rusya’nın Kuzey Osetya bölgesinde yaşandı. 62 yaşındaki Ezeta Gobeeva isimli kadın, karın ve kasık bölgesinde şiddetli bir ağrı ve acı hissediyordu. Acıya daha fazla dayanamayan Gobeeva hastanelik oldu.

Gobeeva hastaneye gider gitmez doktorların kontrolünden geçti. Kısa bir süre sonra kadının röntgeni çekilince, acılar içinde kıvranan kadın hayatının şokunu yaşadı.

1996 yılında sezaryen yaparak bir doğum gerçekleştiren Gobeeva’nın karnında yaklaşık 15 santimetre uzunluğundaki bir makas tespit edildi. Doktorların gösterdiği röntgeni inceleyen kadın sinir krizi geçirdi. Gobeeva, “Röntgeni bana gösteren doktor, ‘cebinizde bir makas mı vardı’ diye sordu. Fakat üzerimde makas olmadığını söyleyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü” dedi.

Acı çeken kadın, “Yıllardır ağrı kesici aldım ve bu sebeple de böbreklerimde rahatsızlık vardı. Benim operasyonumu yapan doktorlar suçludur. Yargıya başvuracağım, hakkımı alacağım” ifadesini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver